Winterschilder Voorburg

Een winterschilder voert de werkzaamheden in Voorburg in de koudere maanden van het jaar uit. De koude maanden zijn meestal rustige periodes voor schilders. Om de agenda toch wat voller te maken, wordt er vaak een leuke korting gegeven voor projecten in deze periode. Tevens is uw woning direct winterklaar. Kortom, vindt u uw schilders klus eigenlijk net te duur? Haal dan een winterschilder in huis!

Wat doet een winterschilder?

Een winterschilder voert dezelfde werkzaamheden bij u in Voorburg uit als een ‘normale’ schilder. Het enige verschil is dat de winterschilder de taken uitvoert in de koudere maanden omdat het dan een rustige periode voor schildersbedrijven is. Om de werkzaamheden aantrekkelijker te maken om ook in de winter uit te laten voeren, wordt er een fijne korting gegeven.

De werkzaamheden van Schildersbedrijf ARD

Schildersbedrijf ARD voert diverse schilder- en onderhoudsprojecten voor u uit. Dit geldt voor zowel de zakelijke als particuliere markt en voor de grote en kleine klussen. Allereerst heeft u bij ons de keuze om uw project door middel van airless spuiten of schilderen te laten uitvoeren. Elk heeft zijn eigen voordelen die wij uiteraard met u zullen bespreken. Daarnaast kunnen wij u een onderhoudsabonnement aanbieden. Zo bent u er zeker van dat wij periodiek uw schilderwerk controleren en eventueel herstellen waar nodig.

Contact

Bent u benieuwd naar wat Schildersbedrijf ARD voor u kan bieden als winterschilder in Voorburg ? Neem dan contact met ons op óf vraag direct een offerte aan. U kunt mailen naar info@schildersbedrijfard.nl of bellen naar 06 – 24 777 513. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winterschilder [pb-city]

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht