Het bedrijf

Onze kracht

In 2006 is Schildersbedrijf ARD ontstaan als eenmansbedrijf. Hiervoor heeft Arvid Davies  voor diverse werkgevers gewerkt en veel ervaring opgedaan. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een uitgebreide klantenlijst variërend van particulier, Retail bedrijven en aannemers. Nu is Schildersbedrijf ARD is uitgegroeid tot een succesvol schildersbedrijf met uiteenlopende activiteiten. Het is een veelzijdig schildersbedrijf dat gevestigd zit in Den Haag.

Kies voor kwaliteit

Tot nu toe zijn alle projecten naar voldoening afgerond. Bij ons bent u ten allen tijden verzekerd van kwaliteit! De kernactiviteiten bestaan vooral uit binnen- en buiten schilderwerken, Airless spuiten, behangwerkzaamheden, stucwerk en houtrot reparatie. Onze kracht is de kwaliteit, oog voor detail en de persoonlijke benadering.

Gemotiveerde werknemers

Wij hebben een gespecialiseerd vakteam klaar staan om grote en kleine schilderwerken voor u uit te voeren. Onze vakmensen hebben jaren lange ervaring en in combinatie met de hoogwaardige producten die we gebruiken, leveren wij een perfect eindresultaat. Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen dus graag uw vertrouwen winnen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Plan van aanpak

Graag spreken wij u persoonlijk om uw wensen door te nemen. Aan de hand van uw wensen en ons advies wordt er een plan gemaakt en een offerte. Als u akkoord gaat met het plan kunnen de werkzaamheden van start gaan. Onze vakkundige werknemers zullen dan een hoogwaardig eindresultaat realiseren. Gespecialiseerd advies op basis van jarenlange ervaring en regelmatig onderhoud zorgen voor een mooie en duurzame uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

OnderhoudNL

OnderhoudNLSchildersbedrijf ARD is aangesloten bij OnderhoudNL. OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten in diverse werkzaamheden waaronder ook schilderen. Het is een professionele, krachtige organisatie die zich inzet voor een betere positie van de branche en een maatschappelijke erkenning die economisch en sociaal van belang is.