Renovatie en restauratie

Schildersbedrijf ARD is gespecialiseerd in restauratie en renovatie van schilderwerken. Renovatie is een belangrijk onderdeel om een lange levensduur voor uw schilderwerken te garanderen.  De basis van een geslaagde renovatie is een deskundige analyse. Met Schildersbedrijf ARD bent u verzekerd van deskundigheid, wij inspecteren de zaken die gerenoveerd moeten worden en maken daar een offerte van.

Oog voor detail

Onze vakmensen hebben oog voor detail en pakken gelijk kleine beschadigingen aan om grotere schade in de toekomst de voorkomen. Met jaren lange ervaring en in combinatie met de hoogwaardige producten die we gebruiken, leveren wij een perfect eindresultaat.  Zo kunt u genieten van een prachtig eindresultaat en bespaard u in de toekomst ook nog is geld.

Houtrot reparatie

Houtrot ontstaat als houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren te vochtig worden. Bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud zijn er de oorzaak van dat vocht in de constructie kan trekken, met als gevolg houtrot. Deze plekken moeten eerst deskundig gerepareerd worden voordat we aan het schilderwerk beginnen.

Stucwerk

Bij Schildersbedrijf Ard is het mogelijk. Van het sausklaar maken van de muren of een mooie gladde wandafwerking tot aan het renoveren van ornamenten plafonds. Het renoveren van een ornamenten plafond op de ambachtelijke manier is een specialiteit die niet elke stucadoor machtig is.

Wij hebben hier onze specialiteit van gemaakt en leveren dan ook vakwerk waar we trots op zijn. Ook voor het gewone stucwerk draaien wij onze hand niet om en geven garantie op het resultaat. Wij stucen of renoveren ook buitenmuren, want een goed onderhouden huis is tenslotte meer waard.

Behangwerkzaamheden

Schildersbedrijf Ard kan deze klus voor u uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring doen wij dit heel snel, strak, netjes en secuur. Schildersbedrijf Ard lijmt en plakt alle soorten behang en geeft advies wat voor uw muren het mooiste resultaat geeft. U wilt posterbehang plakken? Dit vergt uiterste precisie, meer nog dan gewoon behang omdat dit 100% op elkaar moet aansluiten voor het mooiste resultaat. Schildersbedrijf Ard neemt dit specialistische behangwerk graag voor u uit handen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van scanbehang, dit is ter voorkoming van scheuren in uw plafond en muren zodat het eindresultaat ten alle tijden mooi blijft. Indien u kiest voor een glasvliesbehang kunnen wij deze ook in elke desgewenste kleur voor u afwerken. Want bij een net geschilderd interieur maakt een nieuw behang het geheel uiteraard superstrak.

Vochtig klimaat

In het vochtige Nederlands klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. Houtrot is vaak al verder doorgewoekerd dan zichtbaar is. We onderzoeken de constructie en bepalen hoe ver het hout is aangetast. Vervolgens doen we u een voorstel voor de beste oplossing in uw situatie.

Vaak is het al voldoende om de aangetaste delen te verwijderen en de ruimte vakkundig op te vullen. Indien de situatie ernstiger is dan zal het hout deels moeten worden vervangen en ook daar kunnen we verder bij helpen. Maar meestal zijn een paar kleine reparaties al voldoende voor een mooi resultaat.

Service

Schildersbedrijf ARD biedt zeer goede service. Wilt u meer informatie over renovatie en restauratie? Neem dan gerust contact op via 06 – 24 777 513.