Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht? Bij een nieuw huis komt veel kijken, onder andere de kleuren waar in u de woning wilt laten verven. De mogelijkheden zijn eindeloos, Schildersbedrijf ARD helpt u graag met deze lastige klus.

Deskundig advies

Wij denken mee gedurende het bouwproces en zorgen voor deskundig advies. Door middel van onze kleur– en verfadviezen kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden. We kijken ook welke kleuren het beste bij uw wensen passen. De materialen zijn duurzaam en worden vakkundig gebruikt door onze vakmensen om een lange levensduur te garanderen.

Voor binnen en buitenschilderwerken zijn wij uw ideale partner, maar ook voor het afwerken van wanden, vloeren en ramen. Om het beste eindresultaat te realiseren wordt alles goed op elkaar afgestemd om een mooi geheel te creëren.

Als alle werkzaamheden verricht zijn is regelmatig onderhoud een belangrijk onderdeel om een lange levensduur voor uw schilderwerken te garanderen.

Service

Schildersbedrijf ARD biedt zeer goede service. Wilt u meer informatie over nieuwbouw? Neem dan gerust contact op via 06 – 24 777 513