Kleuradvies

De sfeer in uw huis veranderen en/of accentueren is vaak lastig. Hoe weet u welke kleuren mooi zijn en welke kleuren goed bij elkaar passen?

Schildersbedrijf ARD is gespecialiseerd in het geven van kleuradvies. Samen met u nemen wij u wensen door en kunnen wij de juiste kleuren voor u selecteren. Wij denken graag met u mee om tot het gewenste eindresultaat te komen zoals u het voor ogen heeft.

Sigma Colour Viewer

Om u een beter beeld te geven van het toekomstige eindresultaat hebben wij Sigma Colour Viewer. Dit is een software dat een goede impressie geeft van het toekomstige schilderwerk bij u thuis. Er worden digitale foto’s gemaakt van uw woning en via de software kunnen wij talloze kleuren (met inbegrip van alle NCS en RAL-kleuren) op de muren weergeven. Zo ziet u heel eenvoudig gelijk hoe het er in werkelijkheid ongeveer uit komt te zien.

U ziet meteen wat bepaalde tinten doen op grote en kleine oppervlakken, hoe ze zich tot elkaar verhouden en of kleuren aan de buitenkant passen bij de omgeving. Sigma Colour Viewer houdt rekening met veranderingen in verlichting, kunstlicht en met de structuur van een oppervlak.

De kleuradviezen kunnen wij gelijk aan u mee geven compleet met de kleurnummers. De kleuren kunnen zo direct worden besteld. Voor kleuradvies betaald u niks extra’s, dit is inbegrepen in de prijs.

Service

Schildersbedrijf ARD biedt zeer goede service. Wilt u meer informatie over kleuradviezen? Neem dan gerust contact op via 06 – 24 777 513