Periodiek onderhoud

Zelfs de beste schilderwerken hebben in de loop van de tijd onderhoud nodig. Schildersbedrijf ARD stelt een gespecialiseerd onderhoudsplan op voor uw schilderwerken, zo bespaard u aanzienlijk op uw schilderwerken. Wij zorgen ervoor dat er geen onverwachte hoge onderhoudskosten zijn in de toekomst. Tijdens het periodieke onderhoud herstellen wij de kleine beschadigingen om erger te voorkomen. Hoe vaak periodiek onderhoud nodig is hangt af van het soort schilderwerk, de omgeving en de weersinvloeden. Voor ieder is het aantal onderhoudsbeurten dus verschillend, wij komen graag bij u langs om u te adviseren over periodiek onderhoud.

Houtrot reparatie

Schilderwerken geven niet alleen sfeer en de juiste kleur, het beschermt ook het hout tegen vocht en vuil. Vocht is een echte boosdoener er u kunt het maar beter voor zijn om erger te voorkomen. Achterstallig onderhoud leidt vaak naar houtrot reparatie of volledige vervanging.

Onderhoudscontract

Bij Schildersbedrijf ARD is het mogelijk om een algeheel onderhoudscontract voor uw gehele huis te nemen. In het onderhoudscontract worden alle afspraken goed uitgewerkt, zo weet u precies het totale kostenplaatje en hoe vaak het periodiek onderhoud nodig is.

Service

Schildersbedrijf ARD biedt zeer goede service. Wilt u meer informatie over periodiek onderhoud? Neem dan gerust contact op via 06 – 24 777 513