Houtrot reparatie

U bent van plan om uw buitengevel te gaan schilderen?

Voordat we aan de slag gaan, inspecteren we eerst of al het houtwerk nog in goede staat is. Houtrot ontstaat als houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren te vochtig worden. Bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud zijn er de oorzaak van dat vocht in de constructie kan trekken, met als gevolg houtrot. Deze plekken moeten eerst deskundig gerepareerd worden voordat we aan het schilderwerk beginnen

Vochtig klimaat

In het vochtige Nederlands klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. Houtrot is vaak al verder doorgewoekerd dan zichtbaar is. We onderzoeken de constructie en bepalen hoe ver het hout is aangetast. Vervolgens doen we u een voorstel voor de beste oplossing in uw situatie.

Vaak is het al voldoende om de aangetaste delen te verwijderen en de ruimte vakkundig op te vullen. Indien de situatie ernstiger is dan zal het hout deels moeten worden vervangen en ook daar kunnen we verder bij helpen. Maar meestal zijn een paar kleine reparaties al voldoende voor een mooi resultaat.

Service

Schildersbedrijf ARD biedt zeer goede service. Wilt u meer informatie over verfadviezen? Neem dan gerust contact op via 06 – 24 777 513 of vul hieronder het contactformulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht