Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, deurposten of kozijnen van uw huis. Schildersbedrijfard geeft ook uw keuken bv weer een frisse look, of die kast die anders voor een nieuwe wordt ingeruild.

Wij van schildersbedrijfard kunnen elke klus aanen zorgen dat uw schilderwerk binnen weer in optimale staat is en er weer voor jaren tegen aan kan.

We schilderen ook uw trappen, vloeren en bijvoorbeeld ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals kelders, badkamers of erg vochtige ruimtes. Deze hebben een aparte behandeling nodig en wij weten exact welke zodat u altijd tevreden bent als we klaar zijn, een mooi resultaat en een tevreden klant is ons hoogste doel.

Bescherming tegen slijtage

Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staan, gaat het langer mee.

Bescherming tegen vocht

De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buitenschilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.

Bescherming tegen schimmels

In vochtgevoelige ruimtes zoals de badkamer of een kelder zorgt schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat.

Verfsoorten voor binnen

Schildersbedrijfard gebruikt voor het binnenschilderwerk acrylverf, een verf op waterbasis. Deze verf is oplosmiddelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur heeft en snel droogt.
Acrylverf is er als een dekkende verf, een transparante lak of een beits. Schildersbedrijfard kan u hierover adviseren. Iedere ruimte en ieder materiaal vraagt om een passende verfsoort.
De badkamer en de kelder vragen bijvoorbeeld om een sterke vocht- en schimmelwerende verf. Voor de kozijnen en deuren in de buitengevel wordt een dampwerende verf gebruikt, zodat vocht dat binnen ontstaat niet in het hout kan trekken.