Binnen schilderwerken

Bij binnen schilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, deurposten of kozijnen van uw huis. Schildersbedrijf ARD geeft uw woning of pand weer een mooie verzorgde uitstraling.

Schilderwerk kan goed helpen tegen slijtage voor bijvoorbeeld een trap of vloer, als hout goed in de verf staat is de levensduur langer. Binnen de woning of het pand ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Schilderwerk helpt bijvoorbeeld ook tegen het in trekken van damp dat afkomstig is van o.a. de douche, koken en de verwarming. In vochtgevoelige ruimtes zoals de badkamer of een kelder zorgt schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat.

Verfsoorten voor binnen

Schildersbedrijf ARD gebruikt voor het binnen schilderwerk acrylverf, een verf op waterbasis. Deze verf is oplosmiddelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur heeft en snel droogt.

Acrylverf is er als een dekkende verf, een transparante lak of een beits. Onze vakmensen kunnen u hierover adviseren. Iedere ruimte en ieder materiaal vraagt om een passende verfsoort.

De badkamer en de kelder vragen bijvoorbeeld om een sterke vocht- en schimmelwerende verf. Voor de kozijnen en deuren in de buitengevel wordt een dampwerende verf gebruikt, zodat vocht dat binnen ontstaat niet in het hout kan trekken.

Gespecialiseerde medewerkers

Wij hebben een gespecialiseerd vakteam klaar staan om grote en kleine schilderwerken voor u uit te voeren. Onze vakmensen hebben jaren lange ervaring en in combinatie met de hoogwaardige producten die we gebruiken, leveren wij een perfect eindresultaat.

Service

Schildersbedrijf ARD biedt zeer goede service. Wilt u meer informatie over verfadviezen? Neem dan gerust contact op via 06 – 24 777 513 of vul hieronder het contactformulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht